.

Niggling fotleden problem har decimated hans kampanj, väckt ytterligare spekulationer om hans framtid och värde för den kollektiva orsaken.

Att uppfylla alla dessa mål skulle göra kampanjen 2019-20 till en produktiv kampanj, trots de många utmaningarna som har mötts, men det finns fortfarande en önskan från alla berörda på Drömmarnas teater att återvända till de mest prestigefyllda av priser.Paul Pogba har antytt att hans långsiktiga framtid ligger i Manchester United, och VM-vinnaren ser fram emot att pryda Champions League igen med de röda djävlarna.

Neville tror att Pogba kommer att behållas i nästa fönster, med storpengar som är osannolika i kölvattnet av coronaviruspandemin, med de röda djävlarna som kommer att dra nytta av att ha en beprövad 27-åring ombord.

Den franska mittfältaren tog examen från ett berömt akademisystem på Old Trafford för att gå med i en stjärnfyllda förstalagsgrupp som sammanställdes av den legendariska Sir Alex Ferguson. frankrike tröja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *