.

Ambassadens talesman fortsatte att hävda Hong Kong som en ‘särskild administrativ region’ i Kina, och att Kina är ‘suveränt’ över territoriet.

En flygbolagsarbetare i fyrtioårsåldern, känd som Li, pratade med The Telegraph och sa att hon var rädd för lagen och övervägde omedelbart att rota hela hennes liv.På frågan om eventuell kinesisk inblandning i de kommande valen utgjorde ett hot mot FBI, sa Wray att Kinas ‘elaka utländska inflytandekampanj’ var ett bekymmer året runt snarare än ‘ett valspecifikt hot’.

Det kommer som nya siffror visar att coronaviruset har infekterat mer än 10 miljoner människor runt om i världen och mer än 500 000 människor har dött.

Veterinärtjänstemän säger att chansen att viruset kommer att mutera till smitta från människa till människa är liten.

Om CGTV är förbjudet i Storbritannien skulle det inte vara den enda utländska engelskspråkiga stationen som tappar sin brittiska sändningslicens-Press TV, en iransk station, förlorade sin licens 2012. juventus tröja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.