.

Ingen ska tvingas donera sina pengar till kampen mot coronaviruset. På samma sätt kan ingen tvingas hålla en positiv åsikt om en man som högljutt meddelar att han inte har något intresse av att hjälpa andra. Om han höll plånboken stängd hade hans mun varit bra att göra detsamma.Det är Hot or Not time again då Sportsmail: s Riath Al-Samarrai avslöjar vad som fått honom att känna sig varm och vad som har lämnat honom kall den här veckan.

De sju lag som tar emot härskarna i Formel 1 förtjänar kredit eftersom lite i sport är lika förvirrande som den gynnsamma behandlingen av Ferrari, vars uppgörelse om en potentiellt olaglig kraftenhet har hållits bekvämt privat. Återigen undrar du vem som egentligen har ansvaret.

Warnock mötte Grealish som Cardiff -manager i Championship förra säsongen och hyllade honom tidigare som den bästa spelaren i divisionen men har imponerats av hur Grealish har mognat sedan han återvände till Premier League.

Ditt sol- eller stjärntecken är namnet på konstellationen som solen passerade genom när du föddes. psg kläder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *